Webhotelbob stjerner

Webhotelbob.dk er reklamefinancieret - Læs disclaimer

Anmeldelse af Nordicway Webhotel

Nordicway Webhotel

Se hvad Nordicway tilbyder

Fordele og ulemper ved Nordicway

Find dit webhotel i dag

NordicWay Webhotel Logo

★★★★★

*pris pr. måned de første 12 mdr, derefter 29 kr./md

NordicWay er en dansk webhoteludbyder, der tilbyder en alt-i-en løsning til både hjemmesider og e-mail. De er kendt for deres pålidelighed, brugervenlighed og omfattende funktioner, der imødekommer behovene hos både begyndere og erfarne brugere.

Vi dykker ned i de forskellige aspekter af NordicWay’s webhoteller og hvad du kan forvente, hvis du vælger dem som din webhoteludbyder.

Pakker og Priser

NordicWay tilbyder én hovedpakke.

PLUS+

Pris første år: 114 DKK (9.50 DKK/md). Normalpris: 348 DKK (29 DKK/md). Pakken inkluderer 10 GB plads, ubegrænset domæner, ubegrænset trafik, og ubegrænset MySQL-databaser.

UdbyderPakkenavnPris kr./md første årPris kr./år første årNormal pris kr./mdNormal pris kr./årPlads (GB)CPU-kernerRAM (MB)Ubegrænset TrafikGratis SSL1-Click Install
NordicWayPLUS+9.50 kr.114 kr.29 kr.348 kr.1022048JaJaJa

Denne pakke gør det muligt for brugerne at starte med en lav webhotel pris og få adgang til mange funktioner, der normalt kun findes i dyrere pakker hos andre udbydere. PLUS+ pakken er ideel til små til mellemstore hjemmesider og blogs, der har brug for grundlæggende webhotel tjenester uden at betale en høj pris.

nordicway forside

Funktioner

NordicWay’s webhotelpakke indeholder en række funktioner, der gør det nemt at administrere din hjemmeside:

  • Ubegrænset E-mail Konti: Du kan oprette så mange e-mail adresser, som du har brug for, uden ekstra omkostninger.
  • Ubegrænset Hjemmesider og Domæner: Denne fleksibilitet gør det muligt at hoste flere hjemmesider og domæner under én pakke.
  • Ubegrænset Trafik: Der er ingen grænse for mængden af data, der kan overføres til og fra din hjemmeside.
  • Gratis SSL-certifikat: Et SSL-certifikat er vigtigt for at sikre data mellem din hjemmeside og dine besøgende. NordicWay tilbyder gratis SSL-certifikater.
  • 1-click Installation: Med 1-click installation kan du nemt installere populære CMS’er som WordPress, Joomla, og PrestaShop.
  • Daglige Backups: NordicWay tager daglige backups af din hjemmeside, så du nemt kan gendanne data i tilfælde af problemer.
  • DDoS-beskyttelse: Beskytter din hjemmeside mod DDoS-angreb, der kan gøre din hjemmeside utilgængelig.
  • 99.9% Oppetidsgaranti: Sikrer, at din hjemmeside næsten altid er tilgængelig for dine besøgende.
  • cPanel Kontrolpanel: Brugervenligt kontrolpanel, der gør det nemt at administrere din hjemmeside, e-mails, og databaser.

Ydeevne og Pålidelighed

NordicWay bruger avancerede servere, der sikrer hurtig ydeevne og høj pålidelighed. De tilbyder en oppetidsgaranti på 99.9%, hvilket betyder, at din hjemmeside næsten altid vil være tilgængelig for dine besøgende. Deres servere er udstyret med SSD-lagring og de nyeste CPU’er, hvilket sikrer hurtige indlæsningstider og pålidelig drift.

Denne ydeevne og pålidelighed er afgørende for både små og store hjemmesider, da langsomme indlæsningstider kan føre til dårlig brugeroplevelse og lavere placeringer i søgeresultaterne. SSD-lagring hjælper med at forbedre load-tider, hvilket kan forbedre brugeroplevelsen og SEO-ranking.

Kundesupport

NordicWay tilbyder 24/7 kundesupport via e-mail og supportticketsystem. Deres supportteam er kendt for at være hjælpsomme og reagerer hurtigt på forespørgsler. De tilbyder også en omfattende vidensbase med guides og tutorials, der kan hjælpe dig med at løse almindelige problemer.

Selvom de ikke tilbyder telefonsupport, er deres e-mail og ticket support meget effektiv. For mange brugere kan det omfattende videnscenter også være en stor hjælp, især for dem, der foretrækker at finde løsninger på egen hånd.

Fordele og Ulemper

Fordele:

  • Lave introduktionspriser: NordicWay’s lave introduktionspriser gør det økonomisk attraktivt at prøve deres tjenester.
  • Ubegrænset domæner og trafik: Giver stor fleksibilitet til at hoste flere hjemmesider og håndtere høj trafik uden ekstra omkostninger.
  • Gratis SSL-certifikat og daglige backups: Disse sikkerhedsfunktioner er inkluderet i pakken uden ekstra omkostninger.
  • Brugervenligt kontrolpanel: Det intuitive cPanel gør det nemt at administrere din hjemmeside, selv for nybegyndere.
  • Høj oppetidsgaranti: En oppetid på 99.9% sikrer, at din hjemmeside forbliver tilgængelig.

Ulemper:

  • Høj pris ved fornyelse: Efter det første år stiger prisen markant, hvilket kan være en udfordring for budgetbevidste brugere.
  • Ingen telefonsupport: Support er begrænset til e-mail og ticketsystem, hvilket kan være mindre effektivt i hastesager.
  • Begrænset plads i grundpakken: De 10 GB plads kan være begrænsende for større hjemmesider med mange filer og data.

NordicWay er en fremragende webhoteludbyder for både begyndere og erfarne brugere. Deres alt-i-en løsning med lave introduktionspriser og omfattende funktioner gør det muligt at starte en hjemmeside uden stor økonomisk risiko. Selvom fornyelsespriserne er højere, tilbyder de en række værdifulde funktioner, som gratis SSL og daglige backups, der kan retfærdiggøre omkostningerne.

NordicWay’s brugervenlige cPanel, høje oppetidsgaranti og ubegrænsede domæner og trafik gør dem til et solidt valg for mange forskellige typer hjemmesider. Hvis du leder efter en pålidelig og brugervenlig webhoteludbyder med fokus på sikkerhed og ydeevne, er NordicWay bestemt værd at overveje.

FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

NordicWay tilbyder én hovedpakke: PLUS+.

PLUS+ pakken koster 114 DKK for det første år.

Normalprisen er 348 DKK årligt.

Ja, gratis SSL-certifikat er inkluderet.

Ja, de tilbyder ubegrænset trafik i deres pakke.

NordicWay tilbyder 24/7 support via e-mail og ticketsystem.

Ja, daglige backups er inkluderet.

NordicWay garanterer 99.9% oppetid.

Nej, de tilbyder kun support via e-mail og ticketsystem.

Ja, du kan hoste ubegrænset antal domæner med deres pakke.